Valódi szájmenés a virtuális térben

benyakzoltan

benyakzoltan

Stephen King új regénye: Ha vérzik!

2019. október 10. - Benyák Zoltán

if_it_bleeds.JPGAki azt hitte, hogy a korosodó Stephen King fékezni fog, vagy elhagyják a szavak, annak csalódnia kell. A Bestseller-saurus Rex robog tovább. Máris itt a következő regény, aminek angol címe: If it bleeds ( magyarul talán:Ha vérzik?) lesz. A megjelenést jövő tavaszra tervezik, és négy vadonatúj novellát tartalmaz. A forma így a Remény rabjai vagy a Titkos ablak, titkos kert kötetekhez lesz hasonlatos, amelyek nem csupán egy történetet mondanak el. A sztorik részletei egyelőre a titok leple alatt maradnak, most mégis itt egy érdekesség. Az Entertainment weekly csak a borító és az alábbi rövid kivonat leközlésére kapott engedélyt. Ami biztosnak tűnik, hogy 2020 Május 5. lesz a premier napja az Egyesült Államokban.

 

Most pedig!!! If it bleeds infó-morzsák egyenesen Kingtől:

2021 Januárjában egy boríték érkezik Ralph Anderson nyomozó nevére a detektív szomszédjaihoz, a Conrad családhoz. Andersonék éppen a Bahamákon töltik gyerekeikkel a tanári sztrájknak köszönhetően meghosszabbított nyaralását. A Conrad család úgy dönt, hogy továbbküldik a levelet Flint Citybe, azzal a felirattal, hogy TARTSÁK OTT A RALPH ANDERSON MEGÉRKEZÉSÉIG.  Mikor aztán Ralph kinyitja a borítékot, egy pendrive-ot talál benne, azzal a felirattal, hogy „Ha vérzik..:” a hírek világának alapigazságára utalva, miszerint „Ha vérzik, akkor nézik!” A pendrive-on fényképek és hangfelvételek vannak. A hangfelvételek naplószerűen állnak össze, egyenesen Ralph barátjától, Holly Gibneytől. Holly egy ügyről mesél, ami Oklahomában indul, és Texas egy barlangjában ér véget. Ez az az eset, megváltoztatja Ralph Anderson világképét mindörökre. Holly utolsó szavait 2020 december 19-én mondta a felvételre, amint éppen lélegzet után kapkod.

Megtettem mindent Ralph, de ez talán nem volt elég. Terveimmel ellentétben, nem hiszem, hogy túlélem ezt. Azt szeretném, hogy tudd, a te barátságod sokat jelentett nekem. Ha meghalok, és te folytatod, amit elkezdtem, kérlek, légy óvatos. Neked családod van.   

Forrás:

https://ew.com/books/2019/10/03/stephen-king-if-it-bleeds-preview/?fbclid=IwAR2MBQWt5L5SBx50Spl09E4sWQhE2s_aW8Cp0YPMFwZ2VWi7cliZSN7zpVY

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://benyakzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr815215854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása