Valódi szájmenés a virtuális térben

benyakzoltan

benyakzoltan

Neil Gaiman és Joe Hill sötét meséinek gyermeke

2021. március 28. - Benyák Zoltán

Mi a közös a Sandman és a Locke & Key képregényekben? Nos mindkettő a kritikusok által sokra tartott, és nem mellesleg a közönség által is kedvelt dark fantasy alkotások. Mindkét történetet éppen feldolgozza a Netflix, ami megintcsak lódíthat a népszerűségükön. (A Locke & Key túl van az első évadján, a Sandman esetében pedig a szereplőválogatás zárult le.) A legnagyobb kapcsolódási pont azonban az a két történet elegyítése, ami Locke & Key / The Sandman Universe: Hell & Gone címmel indul ezen év áprilisában.

A történet főszereplője Mary Locke, aki a fősodorbeli Tyler, Kinsey és Bode felmenője. A hölgy levelet kap testvérétől Jacktől, aki már tíz esztendeje elhalálozott. Mary nem kevesebbre vállalkozik, minthogy kimenekítse fivérét a pokoli Veremből. Az út során olyan alakokkal kell szembeszállnia, mint Roderick Burgess a Sandman okkultistája, vagy a két lábon járó rémálom, akit a Corinthian néven ismernek. A történet a mitológia azon korszakában zajlik majd, mikor Morpheus rabságban sínylődik, az Álmok Birodalma pedig szétesőben van.

Most alkalmunk van megtekinteni néhány kockát a hamarosan megjelenő műből.

lksand1.jpg

lksand2.jpg

lksand3.jpglksand4.jpg

forrás: https://ew.com/books/sandman-locke-and-key-comic-crossover-preview/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://benyakzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr3116483028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása