Valódi szájmenés a virtuális térben

benyakzoltan

benyakzoltan

Karácsonyi könyváradat

2023. december 03. - Benyák Zoltán

karivid1.jpgKarácsonykor kiárad a könyvek tengere. Azt sem tudjátok majd, hogy melyik történetet válasszátok. De sebaj, segítek eligazodni, és minden könyvem mellé adok most pár szót, hogy annak a családtagnak a kezébe kerüljön, aki megfelelő a történet elfogyasztására.

Requiem: Jöjjön először a friss megjelenés. A Requiemre mondhatjuk, hogy korfüggetlen. Nemcsak felnőttek, de fiatalok bátran forgathatják. Mivel grandiózus sztoriról van szó, rengeteg szereplővel, mindenki találni fog bűntársat magának ebben a könyvben. Akkor akard, ha a krimi mellé köretnek misztikumot is kedveled. Paradiso városában ellopnak egy festményt. Nem akárki ered a nyomába, hanem a Doktor Pestis maszkot viselő dörzsölt éjszakai alak. Amit viszont talál, az még őt is megdöbbenti.

https://fumax.hu/termek/benyak_zoltan_requiem_1_egy_kulonos_tavasz_emlekezete_puhafedeles_regeny_elorendeles.html

 

karivid4.jpgKéptelen történet: Tizenéveseknek, és felnőtteknek is megfelelő őrület, ami olyan, akár egy megelevenedett Halloween poszter. Moira be kell lépjen apjának Maxnak a nagy mesélőnek történeteibe, hogy rendet tegyen. Nem könnyű küldetés, mert itt mindenki, vagy hős, vagy gonosztevő, minden vihar elsöprő erejű, a gengszter-macskák pedig még beszélni is tudnak. Mindenki kapaszkodjon. Itt bármi megtörténhet.

Mehet fiatal fiúlnak, és lányoknak. Olyan felnőttnek, aki könnyű történetre vágyik.

Itt is kapható:

https://fonixkonyv.hu/termek/keptelen-tortenet/

  

karivid5.jpg Féktelen történet. Moira visszatér. A kalandok még meredekebbek, mert a kislány már majdnem nagylány, így nemcsak egy első szerelem dukál, de egy kis hajmeresztés is. Az első kötet kedvencei, a gengszterek macskája, az okvetlenkedő vízköpő visszatér. A történet még sodróbb, főként a tengeren, ami mesekönyvek lapjaiból áll.

Ifjú suhancoknak, csajsziknak, vagy ha a felnőtt habkönnyű őrületre vágyik.

Itt is kapható:

https://fonixkonyv.hu/termek/fektelen-tortenet/

  

karivid2.jpgA nagy illúzió. Na ez kimondottam felnőtt könyv. Tom Pastor a számkivetett festő  elhalálozik, majd jobban lesz, és nyakába veszi a túlvilágot. Sokminden kiderül odaátról, például hogy csak az hal meg, akit elfelednek.

Válaszd ezt az őrült utazást egy szép révész oldalán, ha kíváncsi vagy, mi van az életen túl.

Az illúzió nem játék! Felnőttenek való történet, aki bírja, ha maradandó élménnyel lesz több.

Itt is kapható:

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/a-nagy-illuzio

 

karivid3.jpg

Az utolsó emberig. Akárcsak az illúzió ez i

s felnőtt könyv. „Olyan, mint a hegylakó” ahogy mondani szokták. Minden fejezet más történelmi korban játszódik, így juthatunk el Sade márki perverz kastélyából Hasfelmetsző Jack társaságában egy londoni sikátorba. És, hogy mi köti össze a korokat? Azt fedezd fel te.

Az utolsó emberig egy kemény harc krónikája. Abszolút felnőttregény.

Itt is kapható:

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/az-utolso-emberig-1

Jó olavsást, szép ünnepeket mindenkinek!

 

karividall.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://benyakzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr9818272619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása