Valódi szájmenés a virtuális térben

benyakzoltan

benyakzoltan

Metallica - a gyerekkönyv

2019. július 29. - Benyák Zoltán

abc_metallica.png

A Metallicára sokmindent mondtak már. Például olyanokat, hogy a heavy metál királyai, a legnépszerűbbek, legtöbb pénz termelő fémgép, vagy éppen a zenei szabadság elárulói a Napster pereskedés miatt. Olykor felíveltek, máskor lefelé. Voltak nagyszerű albumaik, és khm… kevésbé nagyszerűek. Összeomlottak, majd feléledtek a hamvakból.

Nos a nagy Metallica most új művészeti ágazatban próbálja ki magát.

Gyerekkönyvet fognak kiadni.

Ez már alapjában meglepő lenne, egy olyan bandától, akik nevét olykor Alcoholicának ejtik a rosszmájúak. Egy olyan együttestől, akik olyan sötét és nehéz, de semmiképp sem gyerekbarát dalokat írtak már, mint a Lepper Messiah, a Harvester of Sorrow, vagy My friend of Misery.

Most mégis jön a gyerekkönyv Howie Abrams szövegezésével és Michael McLeer illusztrációival, A-tól Z-ig, ábécésorrendbe téve a banda életútjának fontosabb állomásait a korai garázskorszaktól az arénakoncertekig.

Mielőtt azonban bárki felhördülne, hozzá kell tenni, hogy a Metallica ABC gyerekkönyv bevétele az All within my hands jótékonysági szervezetükön keresztül jó célra fog fordulni.

November 26-án kerül a könyvesboltokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://benyakzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr1514985324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása