Valódi szájmenés a virtuális térben

benyakzoltan

benyakzoltan

Batman fekete férfi lesz

2020. december 12. - Benyák Zoltán

batman.JPG   A DC képregénykiadó vállalat tervei szerint hamarosan Gotham utcáira lép az új fekete bőrű Denevérember. A szereplőt Tim Foxnak nevezik, és ő Lucius Fox fia. A történetet John Ridley írja, aki a 12 év rabszolgaság forgatókönyvén dolgozott.

  A DC egyelőre két füzetet tervez, ami a Future State ( A jövő állama ) címre hallgat majd. Ebben a jövőben a Magisztrátus irányítja Gotham városát, Bruce Wayne pedig megölik. Tim Fox lép a helyébe, aki nem új szereplő, már 79 óta része a denevérvilágnak, de most először ölti magára a köpenyt, és maszkot.

   Nem ő lesz az egyetlen lecserélt karakter. Clark Kent nem Superman többé, helyette a fia Jon menti meg a világot. A hírek szerint csodanő lasszóját is más pörgeti majd.

 

Forrás:

https://www.theguardian.com/books/2020/dec/11/new-batman-will-be-black-dc-comics-announces

A bejegyzés trackback címe:

https://benyakzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr6416329716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása